Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Трансформація системи

Категорії

Максим Степанов розпочав візит в Запоріжжя у зв'язку з пожежею в лікарні

4 лютого 2021
1469

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов прибув у Запоріжжя, де напередодні вночі  на території другої обласної інфекційної лікарні трапилася пожежа. Під час візиту Міністр оглянув лікарню, де сталося займання, та поспілкувався з командою медичного закладу та спеціалістами ДСНС.

“Під час трагедії загинуло четверо людей, ще вісім постраждали, один пацієнт у важкому стані. Зараз їм надається фахова медична допомога. Також направлена група фахівців для психологічної роботи з постраждалими. Наразі головне завдання - оперативно встановити причину трагедії, зробити відповідні висновки і унеможливити повторення в майбутньому", - повідомив Максим Степанов.


Очільник МОЗ подякував за професійну роботу пожежникам, поліцейськими та працівникам екстреної медичної допомоги, які оперативно відреагували на подію та вчасно надали постраждалим відповідну допомогу. 

Максим Степанов пообіцяв тримати на особистому контролі розслідування обставин займання. На місці трагедії продовжують працювати оперативно-слідчі групи для якнайшвидшого встановлення причин вибуху.

Далі Міністр зустрінеться з потерпілими медпрацівниками, які знаходяться у лікувальних закладах міста.