Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

На фестивалі Atlas Weekend працюватиме центр масової вакцинації

2 липня 2021
9225

Упродовж фестивалю Atlas Weekend на ВДНГ працюватиме центр масової вакцинації. З 5 по 11 липня охочі зможуть зробити щеплення від COVID-19 у павільйоні №9 за попереднім записом.

“Наша мета — щепити якомога більше українців від COVID-19, щоб досягти колективного імунітету. Протягом наступного тижня на Atlas Weekend у Києві працюватиме ще один центр масової вакцинації. Це дасть можливість не тільки захистити більше людей від коронавірусної хвороби, але й популяризувати щеплення серед молоді”, – зазначив міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Центр вакцинації працюватиме з 5 по 11 липня з 10:00 до 16:00.  Вакцинуватись там можуть всі охочі за попереднім записом, який доступний за посиланням: https://bit.ly/3dx83Ru (квиток на сам фестиваль для процедури імунізації мати не треба). У центрі щепитимуть вакциною CoronaVac виробництва Sinovac Biotech. 

Щеплення робитимуть вісім мобільних бригад з імунізації. Також на території центру чергуватиме команда з надання екстреної медичної допомоги. 
 
«Для нас дуже важливо публічно підтримати вакцинацію. Нам як представникам креативної індустрії дуже важливо аби буремні часи пандемії закінчились якнайшвидше. Тому ми з партнерами організовуємо центр вакцинації від COVID-19 на території ВДНГ, під час фестивалю, аби всі охочі мали змогу вакцинуватися», – коментує генеральний директор Atlas Weekend, Дмитро Сидоренко.

Нагадуємо, що з 5 червня в Україні почали створювати центри масової вакцинації, в яких щеплюють людей, що записалися до листа очікування через "Дію" або через контакт-центр МОЗ. Станом на 1 липня працюють вже понад 140 центрів в усіх регіонах країни. Відкриття таких центрів – це ініціатива місцевої влади у відповідь на запит мешканців вакцинуватись. 

Дізнавайтеся більше про вакцинацію проти COVID-19 за номером контакт-центру 0 800 60 20 19 та на сайті vaccination.covid19.gov.ua.