Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Максим Степанов про конкурс на голову НСЗУ: Прізвище не має значення, нам потрібен ефективний менеджер

29 травня 2020
1447

27 травня закінчився прийом документів від кандидатів на посаду голови Національної служби здоров’я України. У конкурсі зареєструвалося 28 осіб. Зараз триває обробка їхніх документів і найближчим часом відбудуться співбесіди кандидатів.

Про це Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив на щоденному брифінгу.

“За оперативною інформацією від служби управління персоналом НСЗУ, у конкурсі зареєструвалося 28 осіб. Їхні документи будуть опрацьовані і найближчим часом буде визначено спосіб і місце проведення співбесіди, яку я, як Міністр, повинен провести і визначитися з кандидатурою. Хотів би зауважити, що мені байдуже прізвище людини, яка буде переможцем. Мені головне, щоб ця особа була максимально ефективна і могла побудувати якісну роботу НСЗУ”, - наголосив Максим Степанов. 

За словами Міністра охорони здоров’я, Національноїа служба здоров’я України – одна із ключових установ у реформуванні української медицини, оскільки з 1 квітня через неї іде фінансування усіх лікарень другої ланки. Саме тому МОЗ зацікавлене у максимально прозорому і чесному конкурсі – щоб дозволити якомога більшій кількості кандидатів подати свої документи, Міністр Максим Степанов продовжив термін добору документів із 25 до 27 травня.