Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Максим Степанов: ЄС надасть МОЗ експертів для імплементації другого етапу медреформи

9 червня 2020
1785

Європейський Союз надасть Міністерству охорони здоров‘я експертів для імплементації другого етапу медреформи. Про це стало відомо під час зустрічі Міністра охорони здоров‘я Максима Степанова з профільними представниками ЄС.

«Хотів би подякувати за підтримку у розбудові системи охорони здоров‘я України. Я переконаний, що співпраця та професійна підтримка з боку ваших експертів допоможе імплементувати нам другу хвилю реформи згідно з міжнародними стандартами та зробить усіх нас краще підготовленими, в тому числі, до будь-яких спалахів пандемії у майбутньому», — зазначив Міністр охорони здоров‘я Максим Степанов.

Зі свого боку, профільні представники ЄС зазначили, що підтримують ініціативи Міністерства охорони здоров‘я та виразили бажання посилювати комунікацію та співпрацю.

Нагадаємо, раніше Максим Степанов заявив, що Україну було включено спостерігачем до складу Комітету з охорони здоров’я Європейського союзу, що є  важливим кроком до інтеграції української медицини до європейських стандартів якості.