Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Хто долучиться до команди МОЗ України: оголошено переможців конкурсу на посади експертів у директорати

9 серпня 2019
6671

Вже зовсім скоро переможці конкурсу - нові експерти - працюватимуть над  впровадженням змін в системі охорони здоров’я, щоби кожний українець мав доступ до якісних медичних послуг.

Всього МОЗ України одержало 777 заяв, які подала 281 людина. Деякі конкурсанти подавали заяви відразу на кілька посад. З них до конкурсу допущено 705 заяв - 251 людина. Серед допущених - 164 заяви конкурсанти подали на  посади експертів з комунікацій. 

Переможці, які посіли перше місце одразу на кількох вакансіях,  зможуть обирати, на якій посаді працюватимуть. А кандидат, який посів друге місце, працюватиме на посаді, від якої відмовиться переможець конкурсу.

Розповідаємо, хто долучиться до команди МОЗ України вже зовсім скоро і працюватиме у якості державних експертів у директоратах.

Директорат стратегічного планування та євроінтеграції

  • Лідія Домбровська - переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань стратегічного планування Директорату стратегічного планування та євроінтеграції.
  • Алла Олійник - переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань стратегічних комунікацій Директорату стратегічного планування та євроінтеграції.

Директорат медичних послуг

  • Лілія Білецька - переможець на посаду державного експерта Директорату медичних послуг. Друга за результатами конкурсу на цю посаду - Марина Загородько.
  • Інна Паламарчук - переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань розвитку медичних послуг Директорату медичних послуг (перша вакантна посада). Друга за результатами конкурсу на цю посаду - Олена Лебідь.
  • Євгеній Гончар - переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань розвитку медичних послуг Директорату медичних послуг (друга вакантна посада). Друга за результатами конкурсу на цю посаду - Інна Паламарчук.
  • Євгеній Гончар - переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань розвитку медичних послуг Директорату медичних послуг (третя вакантна посада). Друга за результатами конкурсу на цю посаду - Олена Лебідь.
  • Світлана Лупей-Ткач - переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань надання вторинної та третинної медичної допомоги Директорату медичних послуг (перша вакантна посада). Андрій Яременко - другий за результатами конкурсу кандидат.
  • Світлана Лупей-Ткач - переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань надання вторинної та третинної медичної допомоги Директорату медичних послуг (друга вакантна посада).
  • Кароліна Інгінова - переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань надання вторинної та третинної медичної допомоги Директорату медичних послуг (третя вакантна посада).

Директорат громадського здоров’я

  • Яна Міхніч - переможець на посаду державного експерта Директорату громадського здоров’я. Друга за результатами конкурсу на цю посаду - Катерина Денисенко.
  • Людмила Амосенко - переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань розвитку служби крові та біобезпеки Директорату громадського здоров’я. 
  • Катерина Денисенко - переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань розвитку програм контролю інфекційних захворювань та імунопрофілактики Директорату громадського здоров’я.
  • Ольга-Марія Бачинська - переможець на посаду державного експерта експертної групи з питань захисту і збереження здоров'я та профілактики неінфекційних захворювань Директорату громадського здоров’я. Друга за результатами конкурсу на цю посаду - Катерина Денисенко.

Фармацевтичний директорат

  • Яна Міхніч - переможець на посаду державного експерта Фармацевтичного директорату. 

Посилення команди МОЗ України новими переможцями конкурсу зі свіжими ідеями та підходами прискорить зміни в охороні здоров’я заради благополуччя кожного українця.  

Очікуйте на нові конкурси у Директорати МОЗ України та приєднуйтесь до нашої команди.

Читайте також