Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Трансформація системи

Категорії

Через спалах COVID-19 на Львівщині будуть кадрові зміни у регіональній системі охорони здоров'я, - Максим Степанов

22 червня 2020
4255

Спалах COVID-19 у Львівській області пов’язаний, в тому числі, з некомпетентними рішеннями деяких регіональних керівників системи охорони здоров'я, через що будуть прийняті певні кадрові рішення.

Про це заявив Міністр охорони здоров’я Максим Степанов журналістам за підсумками візиту у Львівську область.

“Я бачу проблематику щодо керівництва і була відповідна моя реакція, бачу проблематику щодо контролю лікарських засобів. Якщо на цьому тижні не відбудуться конкретні зрушення, то я, не виключаю, що буду ставити питання зміни керівництва департаменту охорони здоров’я Львівської обладміністрації. Тому що ситуація складна, будь ласка, робіть висновки”, - заявив Максим Степанов.

Міністр також повідомив, що було прийнято рішення щодо зміни керівництва місцевого лабораторного центру, який допустив створення черг на проведення тестувань. 

“Мною прийнято рішення щодо обов'язкового підсилення керівництва лабораторного центру, тому що та черга, яка була тут створена, і яку ми потім розвантажили за рахунок лабораторних центрів, що знаходяться в інших місцях, - це все недопустимі речі”, - вважає Максим Степанов.