Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення (архів)

Категорії

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Змін до деяких наказів Міністерства охорони здоров’я України»

24 липня 2023
1259

Проєкт наказу МОЗ

Додаток Зміни

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця

Аналіз регуляторного впливу

Додаток 1 до АРВ

Додаток 2 до АРВ

Додаток 3 до АРВ

Довідка щодо відповідності

Повідомлення про оприлюднення

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

 

Міністерством охорони здоров’я України на громадське обговорення пропонується проєкт наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Змін до деяких наказів Міністерства охорони здоров’я України» (далі – проєкт наказу).

Проєкт наказу розроблено з метою врегулювання механізмів проведення атестацій працівників сфери охорони здоров’я у зв’язку із збройною агресією Російської Федерації на території України та з метою збереження державної мови як інструмента єднання суспільства.

З метою забезпечення вивчення та врахування думки громадськості, на виконання статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», проєкт наказу оприлюднено для громадського обговорення на офіційному вебсайті МОЗ (www.moz.gov.ua).

Зауваження та пропозиції приймаються Управлінням медичних кадрів, освіти і науки МОЗ у письмовому або електронному вигляді на адресу:

01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7.

e-mail: [email protected]

тел. 253-24-44.