Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 06.06.2022 № 966 "Про затвердження Положення про групи експертів та фахівців, що залучаються до роботи Постійної робочої групи МОЗ України з питань профільного супроводу державних закупівель"

6 червня 2022
2856

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

06.06.2022 N 966

м. Київ

Про затвердження Положення про групи експертів та фахівців, що залучаються до роботи Постійної робочої групи МОЗ України з питань профільного супроводу державних закупівель

 

 

Відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі», Закону України «Про лікарські засоби», пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), Примірного положення про утворення та діяльність консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів при Міністерстві охорони здоров'я України, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 01 лютого 2022 року № 202, та з метою забезпечення супроводу роботи постійної робочої групи МОЗ України з питань профільного супроводу закупівель,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити Положення про групи експертів та фахівців, що залучаються до роботи Постійної робочої групи МОЗ України з питань профільного супроводу закупівель, що додається.

 

2. Затвердити Методичні рекомендації щодо підготовки, погодження та затвердження інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, що додаються.

 

3. Затвердити Методичні рекомендації щодо підготовки пропозицій до номенклатури медичних виробів та допоміжних засобів до них, що закуповуватимуться для забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру, що додаються.

 

4. Внести зміну до заголовку наказу Міністерства охорони здоров’я України від 11 серпня 2021 року  № 1723 «Про затвердження номенклатури лікарських засобів, медичних виробів та допоміжних засобів до них, що закуповуватимуться за напрямами використання бюджетних коштів у 2022 році за бюджетною програмою КПКВК 2301400 «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру»» виклавши його в такій редакції:

«Про затвердження номенклатури лікарських засобів, імунобіологічних препаратів (вакцин), медичних виробів (у тому числі медичного обладнання) та допоміжних засобів до них, що закуповуватимуться за бюджетною програмою «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру»».

 

5. Визнати такими, що втратили чинність:  

наказ Міністерства охорони здоров’я України від 02 березня 2017 року № 200«Про затвердження Положення про групи експертів та фахівців, що залучаються до роботи Постійної робочої групи МОЗ України з питань профільного супроводу державних закупівель»;

наказ Міністерства охорони здоров’я України від 05 лютого 2021 року № 197  «Про затвердження Методичних рекомендацій формування робочих груп для складання медико-технічних вимог на медичне обладнання».

 

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Ємця П.В.

 

 

Міністр

Віктор ЛЯШКО