Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення

Категорії

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо питань електронної системи охорони здоров’я"

3 березня 2023
327

Проєкт Постанови Кабінету Міністрів України

Зміни, що додаються

АРВ

АРВ (доопрацьований 29.03)

ФЕР

Довідка (acquis ЄС)

Повідомлення про оприлюдення

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення

проєкту постанови Кабінету Міністрів України

«Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо питань електронної системи охорони здоров’я»

 

Міністерством охорони здоров’я України на громадське обговорення пропонується проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо питань електронної системи охорони здоров’я» (далі – проєкт акта) розроблений з метою уточнення та гармонізації питань регулювання функціонування електронної медичної інформаційно-аналітичної системи з оптимізації роботи оперативно-диспетчерських служб центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф як складової частини центральної бази даних електронної системи охорони здоров’я.

Проєкт акта оприлюднено шляхом розміщення на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України у мережі Інтернет (https://moz.gov.ua).

Пропозиції та зауваження щодо проєкту акта просимо надсилати протягом 30 днів з дати публікації на адресу МОЗ у письмовому або електронному вигляді у формі порівняльної таблиці за адресою: вул. Грушевського, 7, м. Київ, 01601, Департаменту цифрових трансформацій в охороні здоров’я, телефон: (044) 253-33-31, (e-mail: [email protected]).