Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення (архів)

Категорії

Проєкт Закону України "Про внесення зміни до статті 2 Закону України «Про особливості здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності щодо фізичних осіб - підприємців та юридичних осіб, які..."

22 листопада 2022
313

Проєкт Закону України

АРВ

АРВ (доопрацьований)

Додаток до АРВ

Додаток до АРВ (М-тест) (доопрацьований)

Повідомлення про оприлюднення

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення

проєкту Закону України «Про внесення зміни до статті 2 Закону України  «Про особливості здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності щодо фізичних осіб - підприємців та юридичних осіб, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності»

 

  Проєкт Закону України «Про внесення зміни до статті 2 Закону України  «Про особливості здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності щодо фізичних осіб - підприємців та юридичних осіб, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності» (далі – проєкт акта) розроблено з метою забезпечення  здійснення заходів державного нагляду (контролю) щодо: вимог законодавства у сфері контролю якості та безпеки лікарських засобів на всіх етапах обігу; вимог законодавства у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

  З метою забезпечення вивчення та врахування думки громадськості, на виконання статті 9 Закону України  «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», проєкт акта оприлюднено для громадського обговорення на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України (www.moz.gov.ua). Зауваження та пропозиції просимо надсилати до 22 грудня 2022 року до:

- Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками за адресою: м. Київ, 03115, просп. Перемоги, 120А;

- Міністерства охорони здоров’я України за адресою: м. Київ, 01601, вул. Грушевського 7.