Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення (архів)

Категорії

Проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України "Про схвалення Стратегії розбудови телемедицини в Україні"

18 листопада 2022
305

Проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України

Стратегія розбудови телемедицини в Україні

Операційний план реалізації Стратегії розбудови телемедицини в Україні на 2023-2025 роки

Довідка (acquis ЄС)

Повідомлення про оприлюднення

Пояснювальна записка

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення

проєкту постанови Кабінету Міністрів України

«Про схвалення Стратегії розбудови телемедицини в Україні»

 

  Міністерством охорони здоров’я України на громадське обговорення пропонується проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії розбудови телемедицини в Україні» (далі – проєкт акта), розроблений з метою запровадження комплексного та системного підходу до формування та реалізації політики в частині розвитку телемедицини для збереження та зміцнення здоров’я нації за рахунок підвищення якості й доступності медичних послуг, розширення можливостей для пацієнтів, підвищення ефективності управління та використання ресурсів охорони здоров’я, визначення цілей, пріоритетів та інструментів щодо їх досягнення.

  Проєкт акта оприлюднено шляхом розміщення на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України у мережі Інтернет (https://moz.gov.ua).

  Пропозиції та зауваження щодо проєкту акта просимо надсилати протягом 15 днів з дати публікації на адресу МОЗ у письмовому або електронному вигляді у формі порівняльної таблиці за адресою: вул. Грушевського, 7, м. Київ, 01601, Директорат з розвитку цифрових трансформацій в охороні здоров’я, телефон: (044) 253-33-31, (e-mail: [email protected]).