Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення (архів)

Категорії

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 року № 929"

21 листопада 2022
388

Проєкт Постанови Кабінету Міністрів України

Зміни, що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 року № 929

Повідомлення про оприлюднення

Пояснювальна записка

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення

проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 року № 929»

 

  Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 року № 929» (далі – проєкт акта) розроблено відповідно до статті 2 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, як органом ліцензування, зокрема, у сфері виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів).

  Проєкт акта, розроблений Держлікслужбою, має на меті удосконалити регулювання провадження господарської діяльності з виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки, зокрема в період воєнного стану, розширити доступ до екстемпоральних лікарських засобів, враховуючи індивідуальні клінічні потреби пацієнта, а також забезпечити інтеграцію до законодавства європейських підходів до виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки..

  На виконання статті 9 Закону України  «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою забезпечення вивчення та врахування думки громадськості, проєкт акта оприлюднено на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України (www.moz.gov.ua). Зауваження та пропозиції просимо надсилати до 21 грудня 2022 року до:

- Міністерства охорони здоров’я України за адресою: м. Київ, 01601, вул. Грушевського 7, [email protected] (з приміткою в темі листа, до якого проєкту акта надано пропозиції).