Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення (архів)

Категорії

«План залучення зацікавлених сторін» в рамках підготовки Проєкту «Екстрене реагування на Covid-19 та вакцинація в Україні»

5 березня 2021
645

ПОВІДОМЛЕННЯ

 

Про оприлюднення «Плану залучення зацікавлених сторін» в рамках підготовки Проєкту «Екстрене реагування на Covid-19 та вакцинація в Україні»

 

Міністерство охорони здоров’я України для ознайомлення всім зацікавленим сторонам пропонує «План залучення зацікавлених сторін» в рамках підготовки Проєкту «Екстрене реагування на Covid-19 та вакцинація в Україні».

«План залучення зацікавлених сторін» являє собою обов’язкову частину реалізації екологічних та соціальних стандартів Світового банку, що застосовуються для всіх проєктів Світового банку з 01 жовтня 2018. Зокрема його підготовка зумовлена вимогою екологічного та соціального стандарту №10 (ЕСС10) щодо взаємодії із зацікавленими сторонами та розкриття інформації.

Даний документ є поновленою версією попередньо оприлюдненого проєкту «Плану залучення зацікавлених сторін». Поправки до представленого документу вносились після проведення консультацій із зацікавленими сторонами 02.03.2021 р..

При цьому протягом усього періоду реалізації Проєкту запропонований «План залучення зацікавлених сторін» залишатиметься «живим» документом, до якого можна вносити зміни у випадку отримання зауважень/пропозицій/коментарів з боку зацікавлених сторін.

Зауваження/пропозиції/коментарі щодо «Плану залучення зацікавлених сторін» (ПЗЗС) просимо надсилати на адресу МОЗ України у письмовому або електронному вигляді за адресою: вул.Грушевського, 7, м. Київ, 01601, Директорат Громадського здоров’я, телефон +380 44 253 07 13, +380 97 204 80 74 (e-mail: [email protected]).

 

ПЛАН ЗАЛУЧЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНИХ СТОРІН

STAKEHOLDER ENGAGEMENT PLAN