Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 30.06.2023 № 1189 "Про реалізацію пілотного проєкту електронної інформаційної взаємодії інформаційно-комунікаційної системи 112 та програмно-апаратного комплексу..."

21 липня 2023
652

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

30.06.2023 N 1189

м. Київ

МІНІСТЕРСТВО

ВНУТРІШНІХ СПРАВ

УКРАЇНИ

МІНІСТЕРСТВО

ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

УКРАЇНИ

 

Зареєстрований у Міністерстві юстиції України

18 липня 2023 року за № 1210/40266

 

Про реалізацію пілотного проєкту електронної інформаційної взаємодії інформаційно-комунікаційної системи 112 та програмно-апаратного комплексу «Оперативно-диспетчерська система «Екстрена медична допомога» комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) для забезпечення виклику екстреної медичної допомоги в місті Києві за єдиним телефонним номером 112

 

Відповідно до статті 6 Закону України «Про систему екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112», статті 8 Закону України «Про екстрену медичну допомогу», Положення про єдину інформаційну систему Міністерства внутрішніх справ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2018 року № 1024, підпункту 4 пункту 1 та пункту 3 Плану заходів із створення системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2022 року № 1024-р, з метою забезпечення  електронної інформаційної взаємодії інформаційно-комунікаційної системи 112 та програмно-апаратного комплексу «Оперативно-диспетчерська система «Екстрена медична допомога» комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) для забезпечення виклику екстреної медичної допомоги в місті Києві за єдиним телефонним номером 112

 

НАКАЗУЄМО:

 

1. Запровадити до 31 грудня 2023 року пілотний проєкт електронної інформаційної взаємодії інформаційно-комунікаційної системи 112 та програмно-апаратного комплексу «Оперативно-диспетчерська система «Екстрена медична допомога» комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) для забезпечення виклику екстреної медичної допомоги в місті Києві за єдиним телефонним номером 112 (далі ‒ пілотний проєкт).

 

2. Затвердити Порядок реалізації пілотного проєкту електронної інформаційної взаємодії інформаційно-комунікаційної системи 112 та програмно-апаратного комплексу «Оперативно-диспетчерська система «Екстрена медична допомога»  комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) для забезпечення виклику екстреної медичної допомоги в місті Києві за єдиним телефонним номером 112, що додається.

 

3. Державній установі «Центр інфраструктури та технологій Міністерства внутрішніх справ України» та Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) подати до 31 січня 2024 року до Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства охорони здоров’я України звіт про результати реалізації пілотного проєкту.

 

4. Департаменту інформатизації Міністерства внутрішніх справ України (Сумський С.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.

 

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра внутрішніх справ України та заступника Міністра охорони здоров’я України відповідно до розподілу обов’язків.

 

Міністр внутрішніх справ України Міністр охорони здоров’я України
Ігор КЛИМЕНКО Віктор ЛЯШКО