Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 26.04.2019 № 994 "Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 2 березня 2017 р. № 200"

26 квітня 2019
2112

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

26.04.2019 N 994

м. Київ

Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 2 березня 2017 р. № 200

 

Відповідно до Законів України «Про публічні закупівлі», «Про лікарські засоби», підпункту 3 пункту 6 та пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 р. № 267, та з метою забезпечення супроводу роботи постійної робочої групи МОЗ України з питань профільного супроводу державних закупівель

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Внести зміни до пунктів 2, 3 наказу МОЗ України від 2 березня 2017 р. № 200 «Про затвердження Положення про групи експертів та фахівців, що залучаються до роботи Постійної робочої групи МОЗ України з питань профільного супроводу державних закупівель», замінивши слово «Порядок» словами «Методичні рекомендації щодо».

 

2. Внести зміни до Положення про групи експертів та фахівців, що залучаються до роботи Постійної робочої групи МОЗ України з питань профільного супроводу закупівель, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 2 березня 2017 р. № 200 «Про затвердження Положення про групи експертів та фахівців, що залучаються до роботи Постійної робочої групи МОЗ України з питань профільного супроводу державних закупівель», виклавши його у новій редакції, що додається.

 

3. Внести зміни до Порядку підготовки пропозицій до номенклатури лікарських засобів, медичних виробів, інших товарів і послуг, що закуповуватимуться для забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру за бюджетні кошти у відповідному бюджетному році, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 2 березня 2017 р. № 200 «Про затвердження Положення про групи експертів та фахівців, що залучаються до роботи Постійної робочої групи МОЗ України з питань профільного супроводу державних закупівель», виклавши його у новій редакції, що додається.

 

4. Внести зміни до Порядку підготовки, погодження та затвердження інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 2 березня 2017 р. № 200 «Про затвердження Положення про групи експертів та фахівців, що залучаються до роботи Постійної робочої групи МОЗ України з питань профільного супроводу державних закупівель», виклавши його у новій редакції, що додається.

 

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра з питань європейської інтеграції Стефанишину О.А.

 

В.о. Міністра У. СУПРУН