Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 24.02.2022 № 374 "Про затвердження Тимчасових заходів у закладах охорони здоров’я з метою забезпечення їх готовності для надання медичної допомоги постраждалим внаслідок військової агресії Російської..."

24 лютого 2022
5157

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

24.02.2022 N 374

м. Київ

Про затвердження Тимчасових заходів у закладах охорони здоров’я з метою забезпечення їх готовності для надання медичної допомоги постраждалим внаслідок військової агресії Російської Федерації проти України

 

Відповідно до Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24 лютого 2022 року № 2102-IX, Указу Президента України від 24 лютого 2022 року 64/2022 ««Про введення воєнного стану в Україні», з метою надання медичної допомоги постраждалим внаслідок військової агресії Російської Федерації проти України

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити Тимчасові заходи у закладах охорони здоров’я з метою забезпечення їх готовності для надання медичної допомоги постраждалим внаслідок військової агресії Російської Федерації проти України, що додаються.

 

2. Міністерству охорони здоров’я Автономної Республіки Крим, керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров’я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій довести цей наказ до відома підпорядкованих закладів охорони здоров’я та забезпечити виконання Тимчасових заходів, затверджених цим наказом.

 

3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

4. Цей наказ діє на період дії Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24 лютого 2022 року 64/2022.

 

 

Міністр

    Віктор ЛЯШКО