Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 20.11.2020 № 2703 "Про затвердження Примірного табеля матеріально-технічного оснащення мобільного госпіталю Державної служби України з надзвичайних ситуацій для надання медичної допомоги пацієнтам..."

20 листопада 2020
3414

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

20.11.2020 N 2703

м. Київ

Про затвердження Примірного табеля матеріально-технічного оснащення мобільного госпіталю Державної служби України з надзвичайних ситуацій для надання медичної допомоги пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2

 

Відповідно до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», статті 141 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я» та на виконання пункту 3 Порядку використання коштів, виділених для облаштування мобільного госпіталю Державної служби України з надзвичайних ситуацій для надання медичної допомоги пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України
від 16 листопада 2020 року № 1119,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити Примірний табель матеріально-технічного оснащення мобільного госпіталю Державної служби України з надзвичайних ситуацій для надання медичної допомоги пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, що додається.

 

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра з охорони здоров'я України – головного державного санітарного лікаря України В. Ляшка.

 

 

Заступник Міністра

Ірина МИКИЧАК