Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 14.11.2022 № 2061 "Про затвердження Переліку сильнодіючих, отруйних, радіоактивних та імунобіологічних лікарських засобів електронна роздрібна торгівля та доставка кінцевому споживачу, яких заборонена"

28 листопада 2022
1479

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

14.11.2022 N 2061

м. Київ

 

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України

28 листопада 2022 р. за № 1488/38824

 

Про затвердження Переліку сильнодіючих, отруйних, радіоактивних та імунобіологічних лікарських засобів електронна роздрібна торгівля та доставка кінцевому споживачу, яких заборонена

 

  Відповідно до частини чотирнадцятої статті 19 Закону України «Про лікарські засоби» та пункту 1843 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 року № 929,

 

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити Перелік сильнодіючих, отруйних, радіоактивних та імунобіологічних лікарських засобів електронна роздрібна торгівля та доставка кінцевому споживачу, яких заборонена, що додається.

 

  2. Фармацевтичному директорату (Івану Задворних) забезпечити оновлення Переліку сильнодіючих, отруйних, радіоактивних та імунобіологічних лікарських засобів електронна роздрібна торгівля, яких заборонена за потреби, але не рідше ніж один раз на шість місяців з дня набрання чинності цього наказу.

 

  3. Фармацевтичному директорату (Івану Задворних) забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

 

  4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Олександра Комаріду.

 

  5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

Міністр Віктор ЛЯШКО