Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Документи з питань економіки та фінансів

Категорії

Лист МОЗ від 24.09.2014 № 12.01-06/342/27699

24 вересня 2014
3595

Керівникам Центрів профілактики та боротьби зі СНІДом

Порядок та терміни подання квартальної фінансової та бюджетної звітності у 2014 році

Міністерство охорони здоров'я України повідомляє, що термін подання квартальної фінансової та бюджетної звітності у 2014 році встановлено до 05 числа місяця наступного за звітним кварталом в електронному вигляді за адресою [email protected] або в системі "М.E.D.O.K" за адресою [email protected] у корпоративній почті МОЗ України HealthNet.

При складанні квартальної фінансової та бюджетної звітності керуватися Порядком складання фінансової та бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24.01.2012 № 44 (зі змінами) далі Порядок.

Форми звітності підлягають консолідації у зведеному звіті Міністерства охорони здоров'я України при умові відповідності окремих даних форм фінансової звітності закладів, установ до аналогічних даних відображених в обліку органів Державних казначейських служб, які візуються останніми з проставлянням підпису, печатки або штампу на кожній сторінці.

За достовірність даних квартальної фінансової та бюджетної звітності безпосередньо несуть відповідальність керівник та головний бухгалтер закладу, установи.

До звіту додається: супровідний лист, пояснювальна записка у відповідності до цього Порядку, Форма №1 "Баланс", Форма №2д "Звіт про виконання загального фонду кошторису установи", Форма №7д (загальний фонд) "Звіт про заборгованість бюджетних установ".

При наданні звітності обов'язково надати Паспорт закладу на 2014 рік. Нагадуємо, що у разі зміни керівника або працівників фінансової служби нові відомості у двотижневий термін надаються до Відділу фінансової звітності та методології бухгалтерського обліку МОЗ України (кімната 55).

 

Додаток на 1 аркуші.