Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Медичним працівникам

Категорії

Запрошуємо на онлайн-тренінги для лікарів з клінічного ведення пацієнтів з КОВІД-19

6 квітня 2021
23291

Бюро ВООЗ в Україні продовжує онлайн-тренінги для лікарів з клінічного ведення пацієнтів з КОВІД-19.

Тренінги проводитимуться щотижня, протягом наступних 4 місяців. Вони будуть охоплювати всі аспекти клінічного ведення пацієнтів -  від скринінга і медичного сортування до лікування постковідного синдрому. Спікерами на вебінарах будуть не тільки спеціалісти ВООЗ, але й провідні українські лікарі.

Запрошуємо вас і ваших колег на перше заняття цієї всеосяжної навчальної програми, яке розпочинається у середу, 7 квітня о 14:00 на платформі Zoom.


Тема: Скринінг, медичне сортування та клінічна оцінка: раннє виявлення пацієнтів з COVID-19 / Screening, Triage and Clinical Assessment: Early Recognition of Patients With COVID-19


Вступне слово - Гійом Сімонян, керівник програми ВООЗ з надзвичайних ситуацій, Бюро ВООЗ в Україні
Доповідачі:
* Доктор Ізраїль Гестосо, спеціаліст з надання невідкладної медичної допомоги та клінічного управління, Бюро ВООЗ в Україні.
* Доктор Юрій Жигарєв, національний консультант з клінічного управління, Бюро ВООЗ в Україні.


Будь ласка, заздалегідь зареєструйтеся для участі в веб-семінарі за посиланням: https://who.zoom.us/webinar/register/WN_VKxvqxrXQ56AgfFIMvI0sQ
Після реєстрації ви отримаєте повідомлення на електронну пошту з підтвердженням, що містить інформацію про вхід до веб-семінару.