Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Чи буде здійснюватися належний контроль за заробітними платами медичних працівників та керівництва лікарень? Як Уряд планує удосконалити модель БПР? Чи прислухається МОЗ до нарікань лікарів на роботу з електронними системами охорони здоров’я?

На ці та інші запитання міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко дав відповіді в ексклюзивному інтерв’ю освітній лікарській платформі «Аксемедін». Редакція платформи провела масштабне опитування лікарів, аби дізнатися, які запитання найбільше хвилюють українських медиків.

В межах інтерв’ю міністр Ляшко, крім іншого, розповів про підготовку до нової хвилі пандемії, яку можна очікувати восени. Так, ключовим етапом підготовки, за словами міністра, залишається вакцинація якомога більшої кількості населення. Адже чим більше людей буде вакциновано зараз, тим менше хворих потраплять до лікарень у випадку чергового спалаху COVID-19, зокрема внаслідок поширення нових штамів хвороби.

Щоб дізнатися більше відповідей на складні запитання, які хвилюють українських лікарів, необхідно переглянути відео інтерв’ю з міністром Віктором Ляшком, яке створено в межах проєкт «Правда та брехня про медицину» та яке буде доступним з 16 липня (п’ятниця) зареєстрованим користувачам платформи за посиланням: https://bit.ly/2UR5kf3

 

за інформацією accemedin.com