Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Міністерство охорони здоров'я України (далі – МОЗ України) відповідно до пункту 19 частини п’ятої статті 3 Закону України «Про публічні закупівлі», пункту 4 Порядку здійснення закупівель лікарських засобів, медичних виробів із залученням спеціалізованих організацій, які здійснюють закупівлі затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2015 року № 622* (із змінами) та Порядку відбору Міністерством охорони здоров’я України спеціалізованих організацій, які здійснюють закупівлі лікарських засобів, медичних виробів, затвердженого наказом МОЗ України від 28 липня  2020 року № 1684, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04 серпня 2020 року № 746/325029** (далі –Порядок), ПОВТОРНО оголошує початок процедури відбору спеціалізованих організацій для здійснення державних закупівель лікарських засобів, медичних виробів та пов’язаних з цим послуг у 2020 році за рахунок коштів, передбачених МОЗ України у державному бюджеті для виконання програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоров’я за бюджетними програмами КПКВК 2301400 та КПКВК 2301040.

З огляду на вищевказане, просимо розглянути можливість зацікавлених спеціалізованих організацій взяти участь у відборі для здійснення державних закупівель лікарських засобів, медичних виробів у 2020 році за рахунок коштів, передбачених Міністерству охорони здоров'я України у державному бюджеті для виконання програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоров’я.

МОЗ України звертається з проханням надати інформацію з письмовим підтвердженням щодо відповідності критеріям, встановленим Порядком (далі – письмове підтвердження) (інформація складається українською мовою. У разі надання будь-яких документів іншою мовою ніж українська, обов’язково повинен бути переклад на українську мову).

Напрями, за якими ПОВТОРНО проводиться відбір спеціалізованих організацій визначений Переліком лікарських засобів та медичних виробів, що закуповуються на підставі угод щодо закупівлі із спеціалізованими організаціями, які здійснюють закупівлі за напрямами використання бюджетних коштів у 2020 році, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 06.05.2020 року № 350***:

  • Лікарські засоби для дітей, хворих на розлади психіки та поведінки із спектра аутизму, з шизофренією, афективними розладами, гіперкінетичними розладами;
  • Імунобіологічні препарати для проведення імунопрофілактики населення та вироби для забезпечення умов температурного контролю імунобіологічних препаратів та медичні вироби.

Письмове підтвердження щодо відповідності вищезазначеним критеріям надається спеціалізованою організацією для кожного напряму окремо.

У разі виникнення запитань з приводу організації процедури відбору чи закупівель та необхідності надання додаткової інформації звертатись до: Ляш Олени Миколаївни, головного спеціаліста відділу організації та забезпечення державних закупівель Департаменту з фінансово-економічних питань, бухгалтерського обліку та фінансової звітності МОЗ:
тел. 380 (044) 200 08 47.

Документація з письмовим підтвердженням щодо відповідності критеріям подається у паперовому вигляді **** за підписом керівника або уповноваженої ним особи. Всі документи в паперовому вигляді повинні бути прошиті, пронумеровані та скріплені печаткою та направлені супровідним листом на адресу Міністерства охорони здоров’я України. Сканована копія документації з письмовим підтвердженням відповідності критеріям в обов’язковому порядку повинна бути направлена на офіційну електрону адресу МОЗ України [email protected], з копією на [email protected], [email protected] в термін до 10:00 25.08.2020 року. Документація в паперовому та електронному вигляді, яка буде надіслана після 10:00 25.08.2020 року до участі у відборі не допускається.

 

*https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/622-2015-%D0%BF#Text

**https://ips.ligazakon.net/document/RE35029

***https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/350-2020-%D0%BF#Text

****Усі сторінки письмового підтвердження повинні бути пронумеровані та містити підпис керівника або уповноваженої ним особи, а також відбитки печатки (у разі наявності). Письмове підтвердження повинно містити реєстр документів із зазначенням їх порядкових номерів сторінок. Повноваження щодо підпису документів підтверджуються випискою (витягом) з протоколу засновників, наказом про призначення (належним чином засвідченою копією), довіреністю, дорученням або іншим документом, що подаються та підтверджують повноваження посадової особи на підписання документів.