Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

28 лютого 11:00

28 лютого об 11:00 у готелі  “Хрещатик” (вул. Хрещатик, 14) відбудеться брифінг щодо впровадження в Україні методу оцінки медичних технологій.  

Оцінку медичних технологій (ОМТ) використовують в більшості країн ЄС. Це науковий підхід визначення, які лікарські засоби і медичні послуги доцільно фінансувати та закуповувати державою. МОЗ України розпочало впровадження цього підходу в Україні та створило окремий департамент експертів з оцінки медичних технологій.

28 лютого 2019 року в Києві МОЗ України за підтримки проекту SAFEMed (“Безпечні та доступні ліки”) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) організовує перший Національний форум з оцінки медичних технологій, де має на меті визначити ключові завдання та створити дорожню карту з використання методу оцінки медичних технологій.   

У рамках форуму відбудеться брифінг про важливість та перспективу впровадження оцінки медичних технологій в українській системі охорони здоров’я.

Учасники:

  • Роман Ілик – заступник міністра охорони здоров’я України;
  • Рабія Кахвечі – старший технічний радник проекту SAFEMed з фармацевтичної політики та урядування, міжнародний експерт з оцінки медичних технологій.

Дата і час: 28 лютого 2019 року, об 11:00.

Місце проведення: м. Київ, вул. Хрещатик 14, готель “Хрещатик”

Акредитація ЗМІ до 9:00 28 лютого за посиланням: https://goo.gl/cokc5J