Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

25 квітня відбудеться фінал конкурсу біомедичних стартапів 25 квітня 2018, 13:00 м. Київ, Броварский проспект, 15 телефон: +38 044 201 01 03
25 квітня 13:00

25 квітня на iForum-2018 відбудеться фінал першого в Україні конкурсу біомедичних стартапів - MBioS Challenge, де в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун вручить нагороди переможцям.

У рамках фіналу MBioS Challenge 10 найкращих команд презентують свої розробки. На учасників фіналу очікує визначення переможців та їх урочиста нагорода Докладніше: тут

Мета конкурсу — сприяти розвитку екосистеми біомедичних інновацій в Україні та привернути увагу до  використання новітніх технологій у медицини й біології (штучний інтелект, доповнена реальність, робототехніка, великі дані, блокчейн, телемедицина, персоналізована медицина тощо). А також виявити потенціал робочих команд у сфері сучасної медицини та надати їм різнобічну допомогу. На конкурс надійшло 97 анкет, які наразі проходять експертизу журі (більше інформації тут)

iForum — найбільша в Україні та Східній Європі конференція з високих технологій — виступає партнером MBioS Challenge та концентрує актуальні компетенції з усіх трендів інноваційного розвитку у країні.


Фінал MBioS Challenge відбудеться 25 квітня о 13-20, МВЦ (Броварский проспект, 15). Більше інформації тут.

З промокодом MOZ-2018 ви можете отримати знижку 30% на квитки.