Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

1 грудня відбудеться акція до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом 01 грудня 2017, 09:00 м. Київ, вул. Лаврська, 23, Меморіал «Червона стрічка» телефон: 097 394 49 56
01 грудня 09:00

1 грудня 2017 року о 09:00 в Києві (вул. Лаврська, 23, Меморіал «Червона стрічка») відбудеться акція до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, буде оголошено про старт національної медійної кампанії  “ВІЛ небезпечний, доки ти не знаєш про нього”.

У цей день у Києві презентують спеціальний мобільний додаток -  онлайн-тест на ВІЛ, який допоможе кожному українцю визначити ризик бути інфікованим на ВІЛ. Додаток сам підкаже вірогідність і направить у найближчий пункт тестування в реальному житті. Тест є повністю конфіденційним.

Для представників медіа відбудеться прес-брифінг, в якому візьмуть участь:

  • Роман Ілик, заступник Міністра охорони здоров’я України,
  • Марі Йованович, посол США в Україні,
  • Джованна Барберіс, голова Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, 
  • Віталій Кличко, мер міста Києва,
  • Ольга Руднєва, директор Фонду Олени Пінчук, 
  • Дмитро Шерембей, голова БО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ».

Під час акції активісти разом з представниками влади та міжнародної спільноти зберуться, аби донести актуальний для України меседж – «ВІЛ небезпечний, доки ти не знаєш про нього».  Лише кожен другий ВІЛ-позитивний українець знає про свій статус. Ми закликаємо кожного дізнаватись про свій статус, адже це наше право на здоров’я. Лише так епідемію ВІЛ в країні буде зупинено. 

Час та дата: 1 грудня 2017, 09:00, м. Київ, вул. Лаврська, 23, Меморіал «Червона стрічка»

З питань акредитації та за більш детальною інформацією звертайтесь до Анастасії Бондарчук 097 394 49 56, [email protected]