Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

У Запоріжжі закупили “швидкі” для сіл, у Полтаві відкрили тренінговий центр для медиків

12 січня 2018
2818

На Вінниччині провели Дні донора, на Полтавщині відкрили два тренінгових центри, а на Запоріжжі закупили 16 машин швидкої допомоги для сіл.

У Запоріжжі закупили "швидкі"

16 машин швидкої допомоги типу В для сільської місцевості передали для Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Запоріжжі. Вони мають спеціальну комплектацію, тож лікарі зможуть дістатися до найвіддаленіших сіл за будь-яких погодних умов.

Детальніше: https://goo.gl/n83YLp

У Полтаві й області відкрили тренінгові центри

В обласній лікарні ім. М.В.Скліфосовського  створено Центральний навчально-тренінговий центр для лікарів усіх спеціальностей та медичних сестер. Тут читатимуть лекції, відпрацьовуватимуть окремі практичні навички, зокрема - роботу в мультидисциплінарних бригадах, з комп’ютерними інформаційними програмами, навички телемедичного консультування на рівні первинної ланки.

Детальніше: https://goo.gl/4iEQPh

У Чорнухинському центрі первинної медико-санітарної допомоги відкрили  тренінговий клас.  Тут в онлайн-форматі навчатимуть лікарів з усього району.  Медиків вчитимуть  надавати допомогу в екстремальних умовах. Заняття проводитимуть професори, ведучі практики та провідні лікарі області.  

Обладнання закупили за кошти Світового банку.

Детальніше:  https://goo.gl/DT4PTm

У Вінницькому медичному університеті провели тиждень донорства

Такі акції у виші проходять уже 15  років поспіль двічі на рік – навесні та взимку. Вінницький медичний університет лідер за кількістю  донорів серед вищих навчальних закладів області.

Детальніше: https://goo.gl/RqZ26T