Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

У Києві провели форум власників та керівників приватних клінік

26 вересня 2016
3027

23-24 вересня в Києві пройшов міжнародний форум, під час якого медичні експерти з України та Східної Європи обговорили проблеми та тренди в управлінні медичними закладами.

До спікерів форуму долучилася в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, виступивши із промовою “Трансформація медицини в умовах невизначеності”.

Більшу частину своєї доповіді в.о. міністра приділила відповідям на запитання учасників форуму. Вона відзначила, що власники приватних клінік добре зорганізовані та завдяки об'єднанню в професійні асоціації можуть ефективніше реагувати на виклики й тенденції ринку. Від Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун висловила підтримку приватним лікарям та побажала, щоб їхня професійна злагодженість росла та поширювалася на всіх представників медичної галузі.

Форум власників та керівників приватних клінік проходить утретє. Цього року учасниками події стали понад 200 експертів медичного ринку. Серед ключових тем форуму були найбільш ефективні бізнес-моделі, маркетингові стратегії та приклади просування медичного бізнесу; побудова комунікації з пацієнтами та роль сервісу як можливої конкурентної переваги.