Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Офіційна позиція щодо вакансії головного лікаря Кременчуцького полового будинку

20 липня 2017
2398

Велике обурення громадськості викликало можливе призначення на посаду головного лікаря Кременчуцького пологового будинку Володимира Клімова. Є інформація з достовірних джерел, що Клімов співпрацював з терористами так званої ЛНР.

Відомо, що ця людина була призначена терористами головним лікарем Луганської обласної клінічної лікарні та публічно висловлювала намір відібрати у працівників лікарні житло, аргументуючи це тим, що законодавство України на території не діє, бо прийшла “нова влада”.

Мер Кременчука Віталій Малецький запевнив в.о. міністра охорони здоров'я доктора Уляну Супрун в телефонній розмові, що відповідна інформація щодо цієї особи була передана до правоохоронних органів, а питання з його призначенням – не буде навіть розглядатися.

Велика вдячність свідомим громадянам, які звернули увагу на цю проблему у соціальних мережах. Звертаємось до громади міста Кременчук та засобів масової інформації з проханням тримати руку на пульсі та проконтролювати призначення на вакантну посаду гідного фахівця. Міністерство охорони здоров'я України готове максимально у цьому сприяти за необхідності.