Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

МОЗ продовжує збір пропозицій від громадськості до номенклатур на 2018 рік

30 січня 2018
4328

Міністерство оголошує громадське обговорення ще 9 номенклатур лікарських засобів, виробів медичного призначення, обладнання та інших товарів, робіт і послуг, які закуповуватимуться міжнародними спеціалізованими організаціями за кошти Державного бюджету на 2018 рік. Пропозиції до переліку можна надсилати упродовж 5 днів.

Усього на 2018 рік формується 42 номенклатури. Частина з них уже затверджена, ще ряд номенклатур будуть винесені на обговорення найближчим часом.

Затвердження номенклатури – один з найперших кроків державних закупівель. Погоджений перелік лягає в основу технічного завдання для спеціалізованих організацій, які будуть здійснювати закупівлі для українських пацієнтів.

Номенклатури за напрямами можна переглянути тут.

Пропозиції та зауваження просимо надсилати до 05.02.2018 року до 18:00 до Міністерства охорони здоров’я України або на електронну адресу - [email protected] та обов’язково дублюйте листи  на [email protected]. У темі листа обов’язково вказувати «Пропозиції до номенклатури за напрямом – (Обов’язково вказати напрям)».