Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення (архів)

Категорії

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України щодо інформаційно-комунікаційного комплексу системи крові"

22 січня 2024
89

Проєкт постанови КМУ

Зміни, що вносяться до актів Кабінету Міністрів України щодо інформаційно-комунікаційного комплексу системи крові

АРВ

Додаток 1 до АРВ

Додаток 2 до АРВ

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця

Довідка (acquis ЄС)

Повідомлення про оприлюднення

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення

проєкту постанови Кабінету Міністрів України

«Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України щодо інформаційно-комунікаційного комплексу системи крові»

 

Міністерством охорони здоров’я України на громадське обговорення пропонується проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України щодо інформаційно-комунікаційного комплексу системи крові» (далі – проєкт акта) розроблений з метою вдосконалення процесу ведення Реєстру відзнак донорів та Реєстру візитів осіб, що виявили бажання здійснити донацію крові та/або її компонентів, у складі інформаційно-комунікаційної системи донорства крові, а також Реєстру ліцензій на провадження господарської діяльності із заготівлі та тестування донорської крові та компонентів крові незалежно від їх кінцевого призначення, переробки, зберігання, розподілу та реалізації донорської крові та компонентів крові, призначених для трансфузії.

Проєкт акта оприлюднено шляхом розміщення на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України у мережі Інтернет (https://moz.gov.ua).

Пропозиції та зауваження щодо проєкту акта просимо надсилати протягом 30 днів з дати публікації на адресу МОЗ у письмовому або електронному вигляді у формі порівняльної таблиці за адресою: вул. Грушевського, 7, м. Київ, 01601, Департамент цифрових трансформацій в охороні здоров’я, телефон: (044) 253-33-31, (e-mail: [email protected]).