Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення (архів)

Категорії

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України щодо функціонування телемедицини"

13 березня 2024
203

Проєкт ПКМУ

Зміни, що вносяться до актів Кабінету Міністрів України щодо функціонування телемедицини

АРВ

Додаток 1 до АРВ

Довідка (acquis ЄС)

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Повідомлення про оприлюднення

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення

проєкту постанови Кабінету Міністрів України

«Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України щодо

функціонування телемедицини»

 

Міністерством охорони здоров’я України на громадське обговорення пропонується проєкт постанови Кабінету Міністрів України Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України щодо функціонування телемедицини (далі – проєкт акта) розроблений з метою приведення у відповідність до Закону України від 09 серпня 2023 року № 3301-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функціонування телемедицини» деяких актів  Кабінету Міністрів України.

Проєкт акта оприлюднено шляхом розміщення на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України у мережі Інтернет (https://moz.gov.ua).

Пропозиції та зауваження щодо проєкту акта просимо надсилати протягом 30 днів з дати публікації на адресу МОЗ у письмовому або електронному вигляді у формі порівняльної таблиці за адресою: вул. Грушевського, 7, м. Київ, 01601, Департамент цифрових трансформацій в охороні здоров’я, телефон: (044) 253-33-31, (e-mail: [email protected]).