Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення (архів)

Категорії

Проєкт наказу МОЗ України "Про затвердження Змін до Порядку ведення Реєстру пацієнтів в електронній системі охорони здоров’я"

21 грудня 2023
390

Проєкт наказу МОЗ

Зміни до Порядку ведення Реєстру пацієнтів в електронній системі охорони здоров’я

АРВ

Додаток 1 до АРВ

Додаток 2 до АРВ

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця

Повідомлення про оприлюднення

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Змін до Порядку ведення Реєстру пацієнтів в електронній системі охорони здоров’я»

 

Міністерством охорони здоров’я України на громадське обговорення пропонується проєкт наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про внесення зміни до Порядку ведення Реєстру медичних записів, записів про направлення та рецептів в електронній системі охорони здоров’я» (далі – проєкт наказу), розроблений з метою забезпечення використання відомостей деяких публічних електронних реєстрів для реєстрації пацієнтів у Реєстрі пацієнтів, що входить до складу центральної бази даних електронної системи охорони здоров’я, а також визначення окремих особливостей ведення цього Реєстру пацієнтів.

 

Проєкт наказу оприлюднено шляхом розміщення на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України у мережі Інтернет (https://moz.gov.ua).

 

Пропозиції та зауваження щодо проєкту наказу просимо надсилати протягом 30 днів з дати публікації на адресу Міністерства охорони здоров’я України у письмовому або електронному вигляді у формі порівняльної таблиці за адресою: вул. Грушевського, 7, м. Київ, 01601, Департамент цифрових трансформацій в охороні здоров’я, телефон: (044) 253-33-31, e-mail: [email protected].