Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення (архів)

Категорії

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання реалізації пілотного проекту щодо зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України»

17 січня 2024
580

Проєкт постанови КМУ

Пояснювальна записка

Порядок

Порівняльна таблиця

Зміни

Довідка ЄС

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання реалізації пілотного проекту щодо зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет  та територіальну цілісність України»

 

Міністерством охорони здоров’я України на громадське обговорення пропонується проект постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання реалізації пілотного проекту щодо зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет  та територіальну цілісність України» (далі – проект постанови).

Проект постанови розроблений з метою затвердження Порядку використання коштів для вперше визначеної законом про Державний бюджет України на 2024 рік бюджетної програми «Пілотний проект щодо зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України», та створення механізму реалізації гарантованих законом соціальних прав на безоплатне зубопротезування для окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Проект постанови, та супровідні документи до нього оприлюднені шляхом розміщення на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України (www.moz.gov.ua).

Пропозиції та зауваження до проекту постанови просимо надсилати протягом 30 днів з дати публікації на адресу МОЗ України у письмовому або електронному вигляді за адресою: вул. Грушевського, 7, м. Київ, 01601, телефон (044) 253-00-56, (e-mail: o.о.semenko@moz.gov.ua).