Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення (архів)

Категорії

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Критеріїв віднесення певної категорії осіб до ключових груп та групи підвищеного ризику захворювання на туберкульоз»

22 березня 2024
90

Проєкт наказу МОЗ

Критерії правки

Пояснювальна записка

Довідка ЄС

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення

проєкту наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Критеріїв віднесення певної категорії осіб до ключових груп та групи підвищеного ризику захворювання на туберкульоз»

 

Проєкт наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Критеріїв віднесення певної категорії осіб до ключових груп та групи підвищеного ризику захворювання на туберкульоз» розроблений з метою запобігання поширення захворюваності на туберкульоз серед населення, а також встановлення критеріїв віднесення певної категорії осіб до ключових груп та групи підвищеного ризику захворювання на туберкульоз.

 

Проєкт наказу з додатками оприлюднені шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров'я України www.moz.gov.ua.

Зауваження та пропозиції приймаються Департаментом громадського здоров’я МОЗ України протягом 30 днів з дня оприлюднення у письмовому або електронному вигляді на адресу: 01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7 ([email protected]).