Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 23.11.2023 № 1992 "Про розподіл обладнання для забезпечення резервного енергопостачання, закупленого за кошти спеціального фонду Державного бюджету України на 2023 рік за бюджетною програмою 2301610 "Поліпшення охорони..."

23 листопада 2023
7

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

23.11.2023 N 1992

м. Київ

 

Про розподіл обладнання для забезпечення резервного енергопостачання, закупленого за кошти спеціального фонду Державного бюджету України на 2023 рік за бюджетною програмою 2301610 "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей"

 

 

Відповідно до пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), Угоди про позику між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку № 9250-UA, Договору між Міністерством охорони здоров’я України та CROWN AGENTS LIMITED від  11 січня 2023 року № DS-1.1.18/1 з метою якісного і належного виконання заходів з реалізації спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту "Екстрене реагування на COVID-19 та вакцинація в Україні" та раціонального і цільового використання обладнання для забезпечення резервного енергопостачання, закупленого за кошти спеціального фонду Державного бюджету України на 2023 рік за бюджетною програмою 2301610 "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей",

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити Розподіл обладнання для забезпечення резервного енергопостачання, закупленого за кошти спеціального фонду Державного бюджету України на 2023 рік за бюджетною програмою 2301610 "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей", що додається.

 

2. Керівнику ДП "Укрвакцина" МОЗ України" забезпечити:

 

1) прийняття обладнання для забезпечення резервного енергопостачання;

 

2) своєчасну доставку обладнання для забезпечення резервного енергопостачання згідно з затвердженим цим наказом  Розподілом.

 

3. Керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних та Київської міської військових адміністрацій у разі отримання обладнання для забезпечення резервного енергопостачання забезпечити:

 

1) приймання-передачу на безоплатній основі в порядку централізованого постачання закладами охорони здоров’я комунальної форми власності обладнання для забезпечення резервного енергопостачання;

 

2) подання до Міністерства охорони здоров’я України (Управління бухгалтерського обліку та звітності) копію акту введення в експлуатацію не пізніше трьох днів з моменту введення обладнання для забезпечення резервного енергопостачання в експлуатацію, але не пізніше останнього робочого дня місяця;

 

3) персональну відповідальність за збереження та раціональне використання обладнання для забезпечення резервного енергопостачання.

 

4. Керівнику навчального закладу рекомендувати вжити заходів щодо збереження та раціонального використання обладнання для забезпечення резервного енергопостачання.

 

5. Департаменту громадського здоров’я (Олексію Даниленку):

 

1) забезпечити моніторинг використання обладнання для забезпечення резервного енергопостачання;

 

2) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України.

 

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра охорони здоров’я України – головного державного санітарного лікаря України Ігоря Кузіна.

 

 

Міністр Віктор ЛЯШКО