Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 20.12.2023 № 2156 "Про утворення та затвердження робочої групи з проведення приймальних випробувань програмного забезпечення інформаційно-комунікаційної системи «Резерв працівників сфери охорони здоров’я для..."

22 грудня 2023
51

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

20.12.2023 N 2156

м. Київ

 

Про утворення та затвердження робочої групи з проведення приймальних випробувань програмного забезпечення інформаційно-комунікаційної системи «Резерв працівників сфери охорони здоров’я для роботи на деокупованих територіях України»

 

Відповідно до підпункту 3 пункту 6 та пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), з метою реалізації договору від 05 грудня 2023 року № ЕГАП 2-1/12-23/188 та проведення приймальних випробувань програмного забезпечення інформаційно-комунікаційної системи «Резерв працівників сфери охорони здоров’я для роботи на деокупованих територіях України»,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Утворити робочу групу з проведення приймальних випробувань програмного забезпечення інформаційно-комунікаційної системи «Резерв працівників сфери охорони здоров’я для роботи на деокупованих територіях України» та затвердити її склад, що додається.

 

2. Голові робочої групи з проведення приймальних випробувань програмного забезпечення інформаційно-комунікаційної системи «Резерв працівників сфери охорони здоров’я для роботи на деокупованих територіях України» забезпечити:

1) організацію роботи з проведення приймальних випробувань програмного забезпечення інформаційно-комунікаційної системи «Резерв працівників сфери охорони здоров’я для роботи на деокупованих територіях України»;

2) проведення приймальних випробувань програмного забезпечення інформаційно-комунікаційної системи «Резерв працівників сфери охорони здоров’я для роботи на деокупованих територіях України» у відповідності до програми та методики випробувань програмного забезпечення інформаційно-комунікаційної системи «Резерв працівників сфери охорони здоров’я для роботи на деокупованих територіях України»;

3) за результатом роботи робочої групи з проведення приймальних випробувань програмного забезпечення інформаційно-комунікаційної системи «Резерв працівників сфери охорони здоров’я для роботи на деокупованих територіях України» підготувати та подати на розгляд керівництву Міністерства охорони здоров’я Україи відповідний протокол.

 

3. Директору Департаменту цифрових трансформацій в охороні здоров’я (В’ячеславу Дідківському) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України.

 

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Марію Карчевич.

 

Міністр Віктор ЛЯШКО