Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Накази МОЗ

Категорії

Наказ МОЗ України від 09.02.2024 № 223 "Про затвердження Переліку комісій з питань медико-санітарної регламентації Державного підприємства "Комітет з питань гігієнічного регламентування Міністерства охорони здоров'я України"

9 лютого 2024
237

Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

09.02.2024 N 223

м. Київ

 

Про затвердження Переліку комісій з питань медико-санітарної регламентації Державного підприємства «Комітет з питань гігієнічного регламентування Міністерства охорони здоров'я України»

 

 

Відповідно до статті 46 Закону України «Про систему громадського здоров'я», пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90) та наказу Міністерства охорони здоров'я України від 06 листопада 2023 № 1915 «Про затвердження Порядку встановлення державних медико-санітарних нормативів та державних медико-санітарних правил, допустимих параметрів впливу на організм людини», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України  14 грудня 2023 року за № 2180/41236, з метою врегулювання процедури встановлення науково обґрунтованих параметрів безпечності факторів середовища життєдіяльності людини

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити Перелік комісій з питань медико-санітарної регламентації Державного підприємства «Комітет з питань гігієнічного регламентування Міністерства охорони здоров'я України», що додається.

 

2. Державному підприємству «Комітет з питань гігієнічного регламентування Міністерства охорони здоров'я України» (Руслану Ковалю) затвердити положення та сформувати персональний склад кожної комісії з питань медико-санітарної регламентації і організувати проведення першого засідання впродовж місяця з дня набрання чинності цим наказом.

 

3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства охорони здоров’я України від 19 квітня 2000 № 79 «Про затвердження складу бюро, голів комісій Комітету з питань гігієнічного регламентування МОЗ України та Типового положення про комісію Комітету з питань гігієнічного регламентування МОЗ України (із змінами).

 

4. Департаменту громадського здоров’я (Олексію Даниленку) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров'я України.

 

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра охорони здоров’я України – головного державного санітарного лікаря України Ігоря Кузіна.

 

6. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

 

Міністр Віктор ЛЯШКО