Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Медичним працівникам

Категорії

Ампутації та реампутації: як правильно підготувати кінцівку до протезування, воркшоп для хірургів та протезистів

7 березня 2023
770

«Ампутації та реампутації: як правильно підготувати кінцівку до протезування» – воркшоп із такою назвою відбудеться уже цієї суботи, 11 березня.  Запрошуємо до участі хірургів та протезистів.  Лекції читатимуть українські лікарі та лікарі зі США. Участь можлива як офлайн, так і онлайн. 

Реєстрація за посиланням: 

https://forms.gle/gGC3wu4W8Ltetuqc6

Проблематика: 

За рік із майже двохсот пацієнтів у Центрі НЕЗЛАМНІ реампутація була виконана 67 людям. Для більшості з них реампутація означала відтермінування протезування на кілька місяців, тобто, замість 3 місяців людина в лікарні перебувала 6, що своєю чергою збільшувало навантаження на медичну систему. Серед таких пацієнтів були захисники, які найскоріше хотіли повернутися на фронт, але через повторні операції мусили бути в лікарні. 

Така ситуація пов'язана з тим, що хірурги, які виконують ампутації, далеко не завжди мають можливості виконати її з урахуванням всіх вимог до подальшого протезування. Адже для цього необхідні окремі теоретичні та практичні знання, а також супровід протезиста, тобто робота в мультидисциплінарній команді. 

Воркшоп, до якого будуть залучені хірурги та протезисти, має на меті окреслити проблематику з ампутаціями та подальшим протезуванням, дати лікарям теоретичний досвід, який вони зможуть використовувати при ампутаціях. Також результатом має стати напрацювання алгоритму дій для ліпшої організації процесу. 

Організатори: Перше медоб’єднання Львова, Християнська медична асоціація/Christian Medical Association of Ukraine

За підтримки: Підкомітету з питань сучасних медичних технологій та розвитку трансплантації Комітету ВРУ з питань здоров'я нації, Міністерства охорони здоров'я України, Уповноваженого Президента України з питань безбар’єрності 

 

Час: 9:30-14:30

Дата: 11.03.2023 р.

Адреса: Лікарня Святого Пантелеймона Першого медоб’єднання Львова, м. Львів, вул. Івана Миколайчука, 9

або онлайн за посиланням.