Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Проєкт USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» запрошує заклади охорони здоров’я з Київської, Житомирської та Чернігівської  областей та м.Києва взяти участь у пілотному проєкті із впровадження комунікаційних стандартів у роботу ЗОЗ.   

Проєкт USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» розробив комунікаційні стандарти ЗОЗ, які спираються на кращі світові практики медичних комунікацій. Під час пілотного проєкту медичні заклади - учасники отримають від Проєкту USAID  допомогу у впровадженні  цих стандартів у своєму ЗОЗ.

Проєкт допоможе проаналізувати та покращити наявні інструменти комунікацій медичної установи та/чи розробити нові і створити чіткі плани комунікаційної роботи на рік. За необхідності, Проєкт допоможе створити фірмовий стиль закладу, розробити новий сайт, налагодити внутрішні комунікації, побудувати системи отримання зворотного зв’язку від пацієнтів та налагодити роботу із ЗМІ. Впроваджувати пілотні проєкти закладам будуть допомагати ментори, що є висококваліфікованими фахівцями в галузці медичних комунікацій.

Для участі у пілотному проекті зі впровадження комунікаційних стандартів буде запрошено десять ЗОЗ різного типу та розміру. Серед критеріїв відбору ЗОЗ для участі у проєкті буде наявність у закладі фахівця, який відповідає за комунікації, існування певних комунікаційних каналів та мотивація керівництва розвивати системні комунікації своєї медичної установи.

Ще одною умовою участі у пілотному проєкті буде обов’язкове проходження фахівцями, які відповідають за комунікації закладів, нового онлайн курсу «Ефективні комунікації ЗОЗ», на платформі Академії Національної служби здоров’я України та лист від керівництва закладу щодо готовності брати участь у пілоті.  

Щоби взяти участь у пілотному проєкті, ЗОЗ має  до 20 червня 2023 р. (включно) заповнити аплікаційну форму за посиланням: https://bit.ly/3NeGO0m

Відбір закладів - учасників відбудиться з 20 по 30 червня 2023 року. Впровадження пілотних проєктів планується у липні – вересні 2023 року.

В разі виникнення запитань, звертайтеся за контактами:

Марина Решетняк,

Фахівець із комунікацій, Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я»

[email protected]

Цей пілот буде впроваджено за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), наданої від імені народу Сполучених Штатів Америки. Відповідальність за зміст цього пілоту, який необов'язково відображає погляди USAID, Уряду Сполучених Штатів Америки, несе виключно компанія ТОВ «Делойт Консалтинг» в рамках контракту №72012118C00001.