Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

ПОПЕРЕДНІ КОНСУЛЬАЦІЇ З РИНКОМ

 

Запрошення до висловлення бачення представників ринку щодо формування очікуваної вартості створення галузевого центру кібербезпеки в галузі охорони здоров’я

 

Міністерство охорони здоров’я України (далі – МОЗ) в рамках спільного проєкту із Світовим Банком «Зміцнення системи охорони здоров'я та збереження життя», угода про позику від 22.12.22 № 9468-UA з метою забезпечення належного рівня інформаційної безпеки галузі охорони здоров’я та суспільства в цілому планує створення єдиного Галузевого Центру кібербезпеки в галузі охорони здоров’я.

 

Більш детальну інформацію про проект ви можете знайти на сайті Світового Банку за посиланням - https://projects.worldbank.org/en/projects-operations/project-detail/P180245.

 

З метою підготовки майбутньої закупівлі, МОЗ запрошує потенційних зацікавлених учасників надати свою професійну думку щодо можливої очікуваної вартості (бюджету) виконання завдання побудови Галузевого Центру кібербезпеки МОЗ.

 

Завдання передбачає поставку програмного забезпечення та послуг з його впровадження. Більш детальна інформація наведена в проекті Технічних вимог, які додаються.

 

Ваша думка не буде вважатись зобов’язуючою пропозицією, на підставі якої може укладатись договір, а є лише баченням щодо можливого бюджету виконання вказаного завдання з урахуванням оптимального технічного рішення для МОЗ.

 

При формуванні оцінки бюджету будь ласка врахуйте наступне:

  • оціночна вартість повинна включати всі витрати та розумний рівень прибутковості для учасника, а також будь-які податки обов’язкові до сплати;
  • оціночну вартість необхідно виразити в доларах США;
  • фінансування майбутнього договору підлягає вимогам, які ставляться до договорів що фінансуються з бюджетних коштів.

 

 

Свої пропозиції та зауваження можете направляти на електронні адреси: [email protected], обов’язкова копія на [email protected][email protected],    [email protected]  до 16:00 за київським часом 11 липня 2023 року. Пропозиції необхідно подавати із зазначенням наступної теми: «Створення галузевого центру кібербезпеки».

Також просимо повідомити про вашу зацікавленість в подальшій участі в процедурі закупівлі та отримання наступних запрошень чи повідомлень