Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Запрошення до надання пропозицій до можливого бюджету розробки модулів “Логістика” та “Облік”, системи «е-Stock

 

Міністерство охорони здоров’я України (далі – МОЗ) спільно з державним підприємством «Медичні закупівлі України» підготовлено технічне завдання на надання послуг щодо розробки модулів “Логістика” та “Облік”, системи «е-Stock», які плануються закупити в рамках реалізації проекту "Екстрене реагування на COVID-19 та вакцинація в Україні", що фінансується Світовим банком.

З метою отримання професійної думки щодо можливих обсягів фінансування на розробку згідно з вимогами передбаченими технічним завданням, а також можливості прийняти участь у розробці зазначених модулів, МОЗ звертається з проханням  потенційних Виконавців надати свої пропозиції до можливого обсягу фінансування з урахуванням всіх можливих витрат та податків, а також наявності належного рівня досвіду та фахівців для виконання зазначеної розробки.

Проект вищезазначеного технічного завдання знаходиться у вкладенні до цього оголошення.

Свої пропозиції прохання направляти на електронні адреси: [email protected], обов’язкова копія на [email protected],   [email protected][email protected]  до 16:00 за київським часом 16 червня 2023 року. Пропозиції необхідно подавати із зазначенням наступної теми: «Модулі системи е-Stock: Пропозиції».

Документи