Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Які фактори впливають на доступність та якість надання послуг з ТБ та ВІЛ на рівні первинної медичної допомоги? Пояснюють фахівці Проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров‘я».

30 червня о 12.00 відбудеться презентація дослідження «Оцінка доступності послуг із супроводу та лікування людей з ТБ та ВІЛ на рівні первинної медичної допомоги», проведеного Проєктом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» протягом січня-червня 2023.

Зареєструватись на вебінар у Zoom https://bit.ly/3pi6oZ5

Програма заходу:

  • Методологія дослідження
  • Ключові знахідки щодо особливостей та факторів впливу на надання послуг із супроводу і лікування людей з ТБ та ВІЛ на рівні первинної медичної допомоги
  • Рекомендації щодо надання якісних послуг з ТБ та ВІЛ на рівні первинної медичної допомоги
  • Сесія запитань-відповідей

 

Спікери:

Владислав Одринський, стратегічний радник з питань охорони здоров’я Проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я»

Алла Бойко, керівниця напрямку з розвитку кадрових ресурсів в системі охорони здоров’я Проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я»

Уляна Снідевич, менеджерка з розвитку кадрових ресурсів в системі охорони здоров’я Проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я»

Рекомендуємо доєднатися до ефіру лікарям первинної медичної допомоги, медсестрам, а також усім медичним працівникам, які потребують додаткових роз’яснень, знань та навичок у роботі.

 

Про дослідження

У січні-червні 2023 року Проєкт USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» спільно з компанією ІФАК Інститут Україна дослідили досвід закладів ПМД, які надають послуги за пакетом ПМГ «Супровід та лікування дорослих та дітей, хворих на туберкульоз, на первинному рівні медичної допомоги», а саме:

  • Взаємодію сімейного лікаря, медичної сестри та пацієнта
  • Досвід співпраці з фтизіатричною службою
  • Досвід роботи в рамках пакету НСЗУ

Метою дослідження було виявити фактори, які впливають на надання послуг з ТБ та ВІЛ на рівні первинної медичної допомоги, а також розробити рекомендації щодо якісного їх надання у закладах ПМД.