Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Оголошення 06 липня 2018, 16:15 м. Київ, вул. Грушевського, буд. 7
06 липня 16:15

Рішення засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Український лепрозорій Міністерства охорони здоров’я України»

 

Міністерство охорони здоров’я України повідомляє, що 05 липня 2018 року відбулось засідання конкурсної комісії (далі – Комісія) з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Український лепрозорій Міністерства охорони здоров’я України», за результатами якого Комісія ухвалила наступне:

 

1. Вимоги до претендента на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Український лепрозорій Міністерства охорони здоров’я України»:

– повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки «Медицина»;

– проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю;

– підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо);

– наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності;

– стаж роботи за фахом – не менше 5 років.

 

Бажано:

– спеціалізація з «Організації і управління охороною здоров’я»;

– стаж роботи на керівних посадах – не менше 5 років.

 

2. Вимоги до конкурсної пропозиції учасників конкурсу на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Український лепрозорій Міністерства охорони здоров’я України» у відповідності до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094.

 

3. Визначити строк подання документів для участі у конкурсі на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Український лепрозорій Міністерства охорони здоров’я України» з 09 липня 2018 року до 30 липня 2018 року.

 

4. Визначити дату засідання конкурсної комісії з розгляду документів претендентів для участі у конкурсі на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Український лепрозорій Міністерства охорони здоров’я України» 06 серпня 2018 року.

 

5. Визначити дату засідання конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій учасників конкурсу на зайняття посади головного лікаря Державного закладу «Український лепрозорій Міністерства охорони здоров’я України» 13 серпня 2018 року.