Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Оголошення та анонси

Захід орієнтований на фахівців, залучених до реалізації освітніх програм за спеціальністю «Терапія та реабілітація». Ядро тренінгу — дисципліни з ерготерапії: «Професійне мислення ерготерапевта» та «Ерготерапія для осіб з травмами війни». 

Воркшоп допоможе актуалізувати і розширити базу наявних знань та отримати вичерпні відповіді й поради від провідних представників напряму. Очікується, що тренінг сприятиме підвищенню ефективності навчальних програм та матиме позитивний вплив на якість освіти та реабілітаційні послуги. 

Навчальні дисципліни, які представлять на воркшопі, розроблені робочими групами викладачів закладів вищої освіти (ЗВО) України під супервізією іноземних колег в рамках проєкту «Реабілітація травм війни в Україні».

Тренінг відбудеться в форматі онлайн на платформі Zoom та триватиме до двох годин. Посилання на Zoom буде надіслано тільки зареєстрованим учасникам.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/BiWmvjTkKbBbFkKeA

Дата/час проведення: 13 грудня, 14:00

Спікерки заходу:

Катерина Тимрук-Скоропад — радниця проєкту з розвитку реабілітаційної освіти,

Юлія Шевчук — координаторка з розроблення дисциплін з ерготерапії, викладачка НУФВСУ, голова робочої групи з професійного розвитку  ГО «Українське товариство ерготерапевтів»,

Лілія Тодорова — іноземна експертка-менторка курсів (Болгарія),

Марія Капанадзе — іноземна експертка-менторка курсів (Іспанія),

Ольга Мангушева — експертка-менторка курсів (Україна/США), заступниця голови правління з міжнародної співпраці ГО «Українське товариство ерготерапевтів», викладачка Університету Індіанаполіса, США,

Викладачі українських ЗВО, учасники робочих груп з розробки дисциплін,

Тетяна Ломакіна — Радниця-уповноважена Президента з питань безбар’єрності.

 

Довідка:

Навчальні дисципліни були розроблені робочими групами викладачів університетів у співпраці з МОЗ, ГО Українське товариство ерготерапевтів у межах проєкту «Реабілітація травм війни в Україні», що реалізується БФ Пацієнти України за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні, European Union in Ukraine та Nova Ukraine.