Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення

Категорії

Проєкт наказу МОЗ України "Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 10 лютого 2017 року № 122"

2 серпня 2023
302

Проєкт наказу МОЗ

АРВ та додатки

Довідка (acquis ЄС)

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця

Повідомлення про оприлюднення

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення

проєкту наказу Міністерства охорони здоров’я України

«Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 10 лютого 2017 року № 122»

 

Міністерством охорони здоров’я України на громадське обговорення пропонується проєкт наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 10 лютого 2017 року № 122» (далі - проєкт акта), розроблений з метою забезпечити можливість безперервного подання особами, відповідальними за введення виробів в обіг повідомлення про внесення відомостей до Реєстру осіб, відповідальних за введення медичних виробів, активних медичних виробів, які імплантують, та медичних виробів для діагностики in vitro в обіг навіть за умови технічних збоїв в системі протягом 48 годин і більше в умовах воєнного стану.

Проєкт акта оприлюденено шляхом розміщення на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України у мережі Інтернет (https://moz.gov.ua).

Пропозиції та зауваження щодо проєкту акта просимо надсилати протягом 30 днів з дати публікації на адресу МОЗ у письмовому або електронному вигляді у формі порівняльної таблиці за адресою: вул. Грушевського, 7, м. Київ, 01601, Департамент цифрових трансформацій в охороні здоров’я, телефон: (044) 253-33- 31, (e-mail: [email protected]).