Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення (архів)

Категорії

Проект наказу міністерства охорони здоров'я України "Деякі питання залучення з метою протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) ..."

21 травня 2020
1201

Проект наказу

Повідомлення про оприлюднення

Порядок

Пояснювальна записка

Прогноз впливу

Типова форма контракту

 

 

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

 

Н А К А З

 

_________________                              Київ               №  ____________________

 

 

Деякі питання залучення з метою протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) додатково, на умовах контракту, осіб, які мають відповідну спеціальну освіту і відповідають єдиним кваліфікаційним вимогам

 

   На виконання підпункту 3 пункту 2 розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» щодо запобігання поширенню  коронавірусної хвороби (COVID-19)»

 

НАКАЗУЮ:

 

   1. Затвердити такі, що додаються:

Порядок укладення контракту з особами, які мають відповідну спеціальну освіту і відповідають єдиним кваліфікаційним вимогам, що залучаються додатково з метою протидії  поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19);

Типову форму контракту з особами, які мають відповідну спеціальну освіту і відповідають єдиним кваліфікаційним вимогам, що залучаються додатково з метою протидії  поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19).

 

   2. Керівникам закладів охорони здоров’я, працівники яких залучаються додатково, на умовах контракту, до протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), сприяти узгодженню обліку робочого часу таких працівників.

 

   3. Директорату освіти, науки та кадрів (Мартинова Н.) забезпечити подання цього наказу в установленому законодавством порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.            

 

   4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

   5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

Міністр Максим СТЕПАНОВ