Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення (архів)

Категорії

Проект наказ міністерства охорони здоров'я України "Про затвердження Змін до Порядку проведення експертизи реєстраційних матеріалів на лікарські засоби..."

21 квітня 2020
1452

Проект наказу

Зміни

Пояснювальна записка​

Витрати до АРВ

Прогноз впливу​

Аналіз регуляторного впливу

Порівняльна таблиця

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

 

Н А К А З

                                                              

  Київ   
_______________   №_____________

 

   Про затвердження Змін до Порядку проведення експертизи реєстраційних матеріалів на лікарські засоби, що подаються на державну реєстрацію (перереєстрацію), а також експертизи матеріалів про внесення змін до реєстраційних матеріалів протягом дії реєстраційного посвідчення

 

   Відповідно до пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня  2015 року № 267 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), 

 

НАКАЗУЮ:

 

   1. Затвердити Зміни до Порядку проведення експертизи реєстраційних матеріалів на лікарські засоби, що подаються на державну реєстрацію (перереєстрацію), а також експертизи матеріалів про внесення змін до реєстраційних матеріалів протягом дії реєстраційного посвідчення, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 26 серпня 2005 року № 426, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19 вересня 2005 року за № 1069/11349, що додаються.

 

   2. Фармацевтичному директорату (О. Комаріда) забезпечити в установленому порядку подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

 

   3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

   4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

 

Міністр                                                                             Максим СТЕПАНОВ