Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Громадське обговорення (архів)

Категорії

Повідомлення про оприлюднення шостої частини пропозицій до Номенклатури лікарських засобів, медичних виробів, інших товарів і послуг, що закуповуватимуться для забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів...

18 жовтня 2019
2834

Повідомлення про оприлюднення шостої частини пропозицій до Номенклатури лікарських засобів, медичних виробів, інших товарів і послуг, що закуповуватимуться для забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру за бюджетні кошти 2020 року.

 

Пропозиції та зауваження просимо надсилати до Міністерства охорони здоров’я України до 18-00, 25.10.2019 року включно. Листи мають бути зареєстровані в канцелярії МОЗ, а у разі, якщо лист відправлено поштою, дата його відправлення має бути до граничного періоду отримання запитів (25.10.2019 р.).

 

В разі відправлення пропозицій в електронному вигляді використовуйте електронну адресу - [email protected] та обов’язково дублюйте листи на [email protected]

 

При обґрунтуванні пропозицій щодо внесення змін до номенклатури необхідно враховувати вимоги Методичних рекомендацій щодо підготовки пропозицій до номенклатури лікарських засобів, медичних виробів, інших товарів і послуг, що закуповуватимуться для забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру за бюджетні кошти у відповідному бюджетному році, що затверджені Наказом МОЗ України 02.03.2017 № 200 (у редакції наказу МОЗ України від 26.04.2019 № 994)

 

Для зручності обґрунтування пропозицій щодо включення нових позицій ви можете використовувати окрему форму, яка може йти в якості додатку до листа (не обов’язково).

 

Просимо Вас надсилати пропозиції по кожному напряму окремо, та в темі листа обов'язково вказувати «Пропозиції до номенклатури за напрямом - (Обов'язково вказати напрям)», в іншому випадку листи, які надійшли на електронну пошту розглядатися не будуть.

 

У додатку пропозиції до номенклатур лікарських засобів та медичних виробів, що закуповуватимуться за кошти державного бюджету 2020 року за напрямками:

 

«Лікарські засоби для лікування дітей, хворих на резистентну форму ювенільного ревматоїдного артриту» (додаток 1)

 

«Лікарські засоби для лікування дорослих, хворих на резистентну форму ювенільного ревматоїдного артриту» (додаток 2)

 

«Лікарські засоби для забезпечення дорослих, хворих на гемофілію типів А або В або хворобу Віллебранда» (додаток 3)

 

«Лікарські засоби для забезпечення дітей, хворих на гемофілію типів А або В або хворобу Віллебранда» (додаток 4)