Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Запрошуємо на вебінар «Безперервний професійний розвиток медичних працівників у 2023 році»

22 лютого 2023
1412

Безперервний професійний розвиток (БПР) працівників сфери охорони здоров'я є необхідними для розвитку нових навичок і компетенцій медичної спільноти. МОЗ України створює умови для розвитку різних заходів БПР та працює над формуванням умов для розвитку конкурентоспроможного ринку провайдерів освітніх заходів БПР для медиків. Для обговорення планів МОЗ України щодо розвитку системи БПР у 2023 році, запрошуємо медичну спільноту долучитися до зустрічі з Іриною Микичак, заступником Міністра охорони здоров’я України. Учасники не лише дізнаються про зміни, над якими працює міністерство у системі БПР, але й обговорять найактуальніші питання професійного розвитку. 

Зустріч відбудеться 28 лютого о 16:00 у форматі онлайн для зареєстрованих учасників на платформі Zoom із трансляцією на YouTube МОЗ України.

Посилання для реєстрації на вебінар у Zoom: https://bit.ly/3kkbLV7 (кількість учасників у Zoom обмежена – максимальна можлива одночасна участь 500 учасників, решта охочих зможуть переглядати захід в трансляції на YouTube-сторінці МОЗ України).

Посилання для перегляду онлайн-заходу на YouTube: ttp://bit.ly/3Y0Qs9b

Ви також можете залишити свої запитання до спікерів вебінару тут: https://forms.office.com/r/Arj0uajKfx