Збільшити шрифт
Змінити на синій
Змінити на чорно-білий

Новини

Запитай у лікаря про жіноче здоров’я: на питання пацієнтів відповідає Наталя Сіліна

3 вересня 2019
882

МОЗ України продовжує відповідати на питання про здоров’я у рамках формату “Запитай у лікаря”. Тема четвертого ефіру - жіноче здоров’я.

Які контрацептиви є ефективними? Як попередити розвиток раку молочної залози? Що робити з нерегулярним менструальним циклом? На ці та інші питання пацієнтів відповідатиме Наталя Сіліна - к.мед.н., лікар акушер-гінеколог, членкиня європейського товариства гінекологів-ендокринологів, засновниця освітнього проекту для жінок «dr.Silina школа жіночого здоров‘я».

Трансляція відбудеться 5 вересня 2019 року о 12:00 на офіційній сторінці МОЗ України у Facebook.

Пишіть свої запитання під публікаціями у Facebook та Twitter, а лікар відповість на них у прямому ефірі.

МОЗ України наголошує, що будь-які консультації щодо вашого стану здоров’я ви маєте отримувати насамперед у сімейного лікаря, терапевта або педіатра, з яким ви підписали декларацію. Саме на рівні сімейних лікарів у світі вирішуються до 80% питань щодо здоров’я. Формат “Запитай у лікаря” - це додаткова можливість дізнатися у фахівців відповідь на те чи інше питання, що не може замінити візит і повноцінну індивідуальну консультацію з вашим лікарем. 

“Запитай у лікаря” - формат онлайн-спілкування пацієнтів та лікарів на найбільш затребувані теми. На сторінці МОЗ України у Facebook відбуваються трансляції наживо, під час яких користувачі мережі зможуть отримати відповіді від досвідченого спеціаліста. 

 

Вже відбулося три ефіри зі спеціалістами з тем:

Читайте також: “Запитай у лікаря”: на найпоширеніші запитання про вакцинацію відповідає експерт Федір Лапій